Zwaartransport zeilentrailer

Zwaartransport zeilentrailer

Al sinds 2008 voert Lynkz Transport zwaartransport met zeilentrailer uit. Vanuit onze standplaatsen in Deurne en Brielle zijn wij iedere dag op weg voor onze klanten met containers, (zelfrijdende) machines, kraandelen en onderdelen voor de weg- en waterbouw naar bestemmingen over heel Europa. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lynkz Transport: zeer ervaren in zwaartransport met zeilentrailer

Lynkz Transport is zeer ervaren op het gebied van speciaal transport. Wij bieden vele mogelijkheden voor breedte- en hoogtetransporten tot liefst 30 ton lading. Dit zwaartetransport wordt uitgevoerd met een schuif zeilentrailer. Deze zeilentrailer is verbreedbaar tot vijf meter, verhoogbaar tot 3.50 meter en heeft een vlakke vloer van 13.60 meter, zodat hij perfect geschikt is voor allerlei soorten zwaartransport. Ook beschikt de zeilentrailer over rijplaten, zodat (zelfrijdende) machines eenvoudig ingeladen kunnen worden. Wij voeren zwaartransport uit vanuit Deurne en/of Brielle naar iedere gewenste bestemming in Europa.

Meer weten?

Meer weten over onze mogelijkheden voor zwaartransport en/of onze zeilentrailer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Lynkz Transport op het gebied van zwaartransport met een zeilentrailer? Neem dan contact met ons op.

Zwaartransport zeilentrailer

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.