Vrachtwagen transport

Vrachtwagen transport

Veilig en snel transport met behulp van vrachtwagen transport: Lynkz Transport is uw partner! Al meer dan 7 jaar verzorgen wij uiteenlopende transporten in zowel binnen- als buitenland. Met een uitgebreid wagenpark, gedegen specialistische kennis en gemotiveerde medewerkers zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en onze werkwijze.

Vrachtwagen transport: maak gebruik van onze expertise
Of het nu gaat om speciaal transport, container transport of andere transporten waaronder vrachtwagen transport, maakt u gebruik van onze expertise dan bent u verzekerd van kwaliteit van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogtetransporten tot 30 ton lading waarmee wij u een veilig en efficiënt vervoer kunnen garanderen. Daarnaast kunnen wij alle benodigde vergunningen moeiteloos voor u regelen. Om welk transport het ook gaat, wij zorgen ervoor dat het vlekkeloos verloopt zonder dat u hier omkijken naar heeft. Op deze manier kunt u zich blijven richten op uw corebusiness en doen wij waar wij goed in zijn. Of het nu gaat om het uitvoeren van grote of kleine transportopdrachten. Zowel in binnen- als buitenland zijn wij uw specialist! Neem voor meer informatie over vrachtwagen transport of onze andere transporten gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 493 310953.


Vrachtwagen transport

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.