Vlakke trailer

Vlakke trailer

International transport met vlakke trailer is één van de specialismen van Lynkz Transport. Vanuit Deurne en Brielle zijn wij elke dag op weg voor onze klanten met containers, (zelfrijdende) machines, kraandelen en onderdelen voor de weg- en waterbouw naar bestemmingen over heel Europa. Wij horen graag over uw transportvraagstuk.

Gespecialiseerd in transport met vlakke trailer

Lynkz Transport is al sinds 2008 gespecialiseerd in speciaal transport. Met name breedte- en hoogtetransporten tot 30 ton lading worden door ons al jaren snel, betrouwbaar en veilig vervoerd. Hiervoor beschikken wij onder meer over een vlakke trailer, voorzien van twist-locks met vloerhoogte van 115 cm. Met deze vlakke trailers zijn al uw goederen die speciaal transport behoeven te vervoeren. Ook beschikken wij over schuifzeilentrailers voor onder meer het transport van (zelfrijdende) machines. Onze vlakke trailers transporteren uw goederen naar iedere gewenste bestemming in Europa.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze vlakke trailer of onze mogelijkheden voor speciaal transport? De medewerkers van Lynkz Transport staan paraat om u alles te vertellen. Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons over uw transportvraagstuk.

Wilt u meer informatie over speciaal transport met de vlakke trailer van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Vlakke trailer

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.