Uitzonderlijk vervoer

Uitzonderlijk vervoer

Uitzonderlijk vervoer besteedt u uit aan Lynkz Transport. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2008 zijn wij dé expert in het vervoeren van ladingen met een extreem hoog gewicht of bijzondere afmetingen. Zo zijn wij gespecialiseerd in breedte- en hoogtetransporten tot 30 ton lading. Wij beschikken over een goed uitgerust wagenpark waarmee wij vrijwel elk transport moeiteloos voor u kunnen verzorgen. Lynks Transport gaat voor u door heel Europa!

Uitzonderlijk vervoer: nauwkeurige voorbereiding vereist
Het succesvol uitvoeren van uitzonderlijk vervoer gaat verder dan het plannen van de snelste route naar de plaats van bestemming. Het is belangrijk dat elke kilometer op de route die afgelegd wordt vooraf nauwkeurig in kaart wordt gebracht. Kan de dieplader wel door de tunnel en die ene haarspeldbocht nemen? Hebben we tijdens het transport ontheffingen nodig en is de vracht niet te zwaar voor die ene brug? Deze zaken en meer stelt Lynkz Transport nauwkeurig vast voordat het daadwerkelijke uitzonderlijk vervoer plaatsvindt. Op deze manier kunnen we efficiënt inspelen op knelpunten en bent u verzekerd van een moeiteloos, betrouwbaar en veilig transport. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij uitzonderlijk vervoer of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van meer informatie. Bel naar telefoonnummer +31 (0) 493 310953.


Uitzonderlijk vervoer

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Speciale transporten | Melkmachine trailer | Containerchassis | Bijzonder vervoer | Vrachtwagen transport

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.