Speciale transporten

Speciale transporten

Speciale transporten vormen hét specialisme van Lynkz Transport. Sinds 2008 zijn wij vanuit Deurne en Brielle iedere dag op weg voor onze klanten met containers, (zelfrijdende) machines, kraandelen en onderdelen voor de weg- en waterbouw naar diverse bestemmingen in Europa. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dé partner voor al uw speciale transporten

Lynkz Transport is dé partner voor al uw speciale transporten. Wij hebben ons gespecialiseerd in breedte- en hoogtetransporten tot 30 ton lading. De transporten vinden plaats met een open, vlakke trailer die is voorzien van twist-locks en een vloerhoogte van 115 cm. Daarnaast beschikken wij ook over een schuifzeilentrailer, die is te verbreden tot maximaal vijf meter en te verhogen tot maximaal 3.50 meter. Daarnaast beschikt deze trailer over een vlakke vloer van 13.60 meter. Bovendien is deze trailer uitgerust met rijplaten, voor onder meer het vervoer van zelfrijdende machines. Met deze trailers verzorgen wij speciale transporten naar vrijwel alle bestemmingen binnen Europa.

Meer weten?

Meer weten over onze mogelijkheden voor speciale transporten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor uw transport.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor speciale transporten van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Speciale transporten

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.