Schuifzeilentrailer

Schuifzeilentrailer

Lynkz Transport voert al jaren internationaal transport uit met schuifzeilentrailers. Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogtetransporten tot 30 ton lading vanuit Brielle of Deurne naar vrijwel iedere bestemming in Europa. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Transport met schuifzeilentrailer naar alle bestemmingen in Europa

Speciaal transport is dé specialiteit van Lynkz Transport. Wij beschikken over diverse soorten trailers, waarmee diverse soorten speciale transporten naar bestemmingen over heel Europa uitgevoerd kunnen worden. Zo hebben wij ook de beschikking over een schuifzeilentrailer. Deze trailers kunnen verbreed worden tot maximaal vijf meter en worden verhoogd tot maximaal 3.60 meter. Ze beschikken bovendien over een vloer van 13.60 meter. Ook is deze trailer uitgerust met rijplaten, waarmee (zelfrijdende) machines geladen kunnen worden. Met onze schuifzeilentrailer verzorgen wij uw speciale transport snel, veilig en betrouwbaar, helemaal volgens uw wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over de mogelijkheden van transport met een schuifzeilentrailer bij Lynkz Transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen met genoegen de tijd om u meer te vertellen.

Wilt u meer informatie over speciaal transport met schuifzeilentrailer van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Schuifzeilentrailer

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.