Melkmachine transport

Melkmachine transport

Op zoek naar een ervaren bedrijf op het gebied van melkmachine transport? Kies dan voor Lynkz Transport. Wij beschikken over zeer ervaren medewerkers op het gebied van speciaal transport en de juiste trailers (schuifzeilentrailers) om melkmachines veilig, snel en betrouwbaar te transporteren naar iedere bestemming in Europa.

De juiste partner voor melkmachine transport

Lynkz Transport is sinds 2008 vanuit Deurne en Brielle elke dag op weg voor haar klanten. Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd op het gebied van melkmachine transport. Wij hebben de beschikking over een schuifzeilentrailer, verbreedbaar tot maximaal vijf meter en te verhogen tot maximaal 3.50 meter met een vlakke vloer van 13.60 meter. Deze trailer is tevens voorzien van rijplaten, zodat we ook zelfrijdende melkmachines kunnen laden. Met deze trailer kunnen wij uw melkmachine snel, betrouwbaar en veilig transporteren naar werkelijk iedere bestemming in Europa.

Vrijblijvend contact opnemen

Wat zijn uw wensen op het gebied van melkmachine transport? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag vrijblijvend alles over onze mogelijkheden met betrekking tot uw transportvraagstuk.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van melkmachine transport van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Melkmachine transport

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.