Machinetransport

Machinetransport

Lynkz Transport is zeer ervaren op het gebied van machinetransport. Vanuit Deurne en Brielle zijn wij elke dag op weg voor onze klanten (zelfrijdende) machines naar bestemmingen over heel Europa. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw transportvraagstuk. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden voor uw machinetransport!

Al jaren gespecialiseerd op het gebied van speciaal machinetransport

Lynkz Transport heeft zich sinds haar oprichting in 2008 gespecialiseerd in diverse soorten speciaal transport, waaronder machinetransport. Ons bedrijf heeft de beschikking over diverse schuifzeilentrailers die verbreed kunnen worden tot maximaal vijf meter en te verhogen zijn tot maximaal 3.60 meter. Deze schuifzeilentrailers beschikken over een vlakke vloer van 13.60 meter en zijn tevens voorzien van rijplaten. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt voor machinetransport. Ook zelfrijdende machines worden door ons met deze trailers naar plaats van bestemming vervoerd. Iedere dag vertrekken er vanuit Deurne en Brielle weer trailers naar bestemmingen over heel Europa.

De mogelijkheden

Wat onze mogelijkheden zijn voor uw specifieke machinetransport? Wij vertellen het u geheel vrijblijvend. Neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor machinetransport van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Machinetransport

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.