Container trailer twist-locks

Container trailer twist-locks

Voor container transport is een trailer voorzien van twist-locks noodzakelijk. Lynkz Transport is al jaren dé specialist op het gebied van bijzonder transport. Vanuit Deurne en Brielle zijn wij elke dag op weg voor onze klanten naar plaatsen door heel Europa met containers, (zelfrijdende) machines, kraandelen en onderdelen voor de weg en waterbouw. Vraag naar de mogelijkheden!

Container transport met trailer voorzien van twist-locks

Lynkz Transport is al jaren gespecialiseerd in container transport. Wij vervoeren containers voor onze klanten naar diverse bestemmingen over de hele wereld. Voor het container transport beschikken wij over twee multifunctionele containerchassis en vlakke trailer met twist-locks. Hiermee zijn ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte op een veilige, betrouwbare en snelle manier te transporteren. Behalve voor container transport, beschikken wij ook over een vlakke, open trailer met twist-locks voor speciaal transport. Deze trailer heeft een vloerhoogte van 115 cm en is geschikt voor een groot aantal soorten bijzonder transport.

Meer weten?

Meer weten over container transport of de trailer met twist-locks van Lynkz Transport? Laat u dan vrijblijvend informeren door onze medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u meer informatie over container transport of de trailer met twist-locks van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.

Container trailer twist-locks

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.