Dieplader transport

Dieplader transport

Kies voor Lynkz transport voor al uw dieplader transporten. Ons bedrijf houdt zich vanaf 2008 bezig met het vervoeren van onder meer containers, (zelfrijdende) machines, kraandelen en onderdelen voor de weg- en waterbouw. Wij transporteren vanuit Deurne en Brielle naar werkelijk iedere gewenste bestemming in Europa. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Specialist in dieplader transport

Lynkz Transport is al jaren specialist op het gebied van dieplader transport. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel container transport als speciaal transport. Voor container transport beschikken wij over twee multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twist-locks, waarmee ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen worden getransporteerd. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in breedte- en hoogtetransporten tot een lading van liefst 30 ton. Deze zogeheten speciale dieplader transporten vinden plaats met een open, vlakke trailer voorzien van twist-locks met een vloerhoogte van 115 cm. Lynkz Transport beschikt echter ook over een schuifzeilentrailer, die kan worden verbreed tot maximaal vijf meter en verhoogd tot maximaal 3.50 meter. Deze trailer heeft een vlakke vloer van 13.60 meter en is uitgerust met rijplaten, voor onder meer het vervoer van (zelf)rijdende machines. Op deze manier verzorgen wij dieplader transport naar vrijwel alle bestemmingen in Europa.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over dieplader transport van Lynkz? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor dieplader transport van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Dieplader transport

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.