Containertransport

Containertransport

Op het gebied van containertransport biedt Lynkz Transport efficiënte en flexibele oplossingen voor elke klus. Wij vervoeren ladingen tot wel 30 ton door heel Europa. We beschikken over een groot wagenpark met mogelijkheden voor containertransport, maar ook speciaal transport. Ongeacht de grootte van de opdracht, Lynkz Transport is de ideale transportpartner! We hebben twee multifunctionele containerchassis en beschikken over een vlakke trailer met twistlocks. Zo kunnen ook flatracks met overbreedte en/of –hoogte worden getransporteerd. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Lynkz Transport!

Containertransport naar elke gewenste bestemming

Lynkz Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van containertransport. We kunnen elke opdracht aannemen en hanteren scherpe tarieven. We brengen uw container naar elke gewenste bestemming. En dat door heel Europa! Wij zijn niet alleen inzetbaar voor containertransport, maar ook speciaal transport, tankvervoer, machinetransport, glasplatentransport en nog veel meer! Ook meubelvervoer behoort tot de mogelijkheden!

Schakel onze hulp in

Schakel direct onze hulp in voor containertransport. U laat het dan in de goede handen van onze transporteurs en hoeft zich geen zorgen te maken. Tijdig en veilig vervoer staan bij ons hoog in het vaandel! Vraag direct naar de mogelijkheden en neem contact op met de specialisten van Lynkz Transport! Voor elke transportvraag bieden wij een optimale oplossing binnen uw budget.


Containertransport

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.