Breedte transport

Breedte transport

Breedte transport laat u uitvoeren door uw transportspecialist: Lynkz Transport. Met een goed uitgerust wagenpark, vakkundige kennis en een flexibele instellingen spelen wij effectief in op al uw wensen op het gebied van transport. Onze specialiteit is breedte- en hoogte transport tot 30 ton lading. Wij hebben alle kennis en de benodigde vergunningen in huis om uw transport vlekkeloos te laten verlopen. Benieuwd naar onze service, dienstverlening en onze tarieven? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Breedte transport tot in de puntjes verzorgd
Breedte transport vraagt om gedegen voorbereiding. Naast het inzetten van het juiste materieel is ook het zorgvuldig plannen van de route die afgeleid dient te worden een belangrijk onderdeel van goed, betrouwbaar en veilig transport. Of u nu een routevergunning nodig heeft voor uw transport, het transport uitgevoerd dient te worden met begeleiders: wij verzorgen alles voor u tot in de puntjes. Afhankelijk van uw vracht kunnen wij ervoor kiezen onze schuifzeiltrailer of onze vlakke open trailer in te zetten. Onze schuifzeiltrailer is te verhogen tot maximaal 3,5 meter met een vlakke vloer van 13,60 meter en verbreedbaar tot 4,5 meter. Bovendien is de vloer van de trailer voorzien van een coilgoot en rijplaten. Hiermee kunnen we ook zelfrijdende machines laden. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van breedte transport contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 493 310953.

Breedte transport

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.