Breedte oplegger

Breedte oplegger

De breedte van de oplegger is voor speciaal transport van levensbelang. Lynkz Transport, gespecialiseerd in speciaal transport, vervoert al jaren bijzondere goederen naar bestemmingen over de hele wereld. Met behulp van onze speciale trailers zijn wij in staat om al uw transport veilig, snel en betrouwbaar uit te voeren.

De juiste breedte van de opleggers voor speciaal transport

Lynkz Transport heeft een jarenlange ervaring op het geibed van speciaal transport. Zo hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van breedte- en hoogtetransporten tot 30 ton lading. Wij kunnen hiervoor gebruik maken van een open, vlakke trailer, die is voorzien van twistlocks met een vloerhoogte van 115 cm. Bovendien hebben wij de beschikking over schuifzeilentrailer. De breedte van deze oplegger is te vergroten tot vijf meter, terwijl hij de grootte heeft van maximaal 3.50 meter. Deze oplegger heeft een vlakke vloer van 13.60 meter. Behalve de speciale breedtes en groottes, onderscheidt deze oplegger zich ook met de aanwezige rijplaten. Hiermee kunnen (zelfrijdende) machines worden ingeladen. Met onze opleggers vervoeren wij alle soorten speciale onderdelen naar bestemmingen over heel Europa.

Contact opnemen

Wij vertellen u graag meer over de specificaties, zoals de breedte of grootte, en de mogelijkheden van onze opleggers. Neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de breedte van de opleggers en/of de mogelijkheden van Lynkz Transport? Neem dan contact met ons op.


Breedte oplegger

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.