Bijzonder vervoer

Bijzonder vervoer

Voor elke vorm van bijzonder vervoer is Lynkz Transport uw ideale partner. Wij verzorgen transport door heel Europa en beschikken dan ook over een groot en divers wagenpark. Dit betekent dat wij vrijwel elke klus van grote en kleinere bedrijven zonder problemen kunnen aannemen. Breedte- en hoogtetransporten, containertransporten, bijzonder vervoer, het is allemaal geen enkel probleem. We beschikken over het juiste materieel en bieden u een optimale oplossing op maat. Door onze scherpe tarieven, vinden we ook altijd een oplossing binnen uw budget. Bij Lynkz Transport bent u verzekerd van tijdig en veilig transport naar elke gewenste bestemming binnen Europa.

Bijzonder vervoer door specialisten

Bijzonder vervoer van grote of kleine ladingen laat u over aan specialisten. Daarom schakelt u de hulp in van Lynkz Transport. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw lading op tijd aankomt op elke bestemming. Bovendien verzekeren we er u van dat de lading veilig aankomt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het bijzonder vervoer van uw ladingen, maar kunt u zich op uw bedrijf blijven richten. Voor het bijzonder vervoer beschikken we over een schuifzeiltrailer en een vlakke, open trailer.

Voertuigen

De schuifzeiltrailer is in de hoogte en breedte uitbreidbaar, waardoor we flexibel op uw wensen kunnen inspelen. Voor de vlakke trailer beschikken we over de verplichte verlichting en signaleringsborden om breedtetransport uit te voeren. Vraag direct naar de mogelijkheden!


Bijzonder vervoer

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Onze Services

Speciaal transport

Wij zijn gespecialiseerd in breedte- en hoogte transporten tot 30 ton lading.

Container transport

Wij beschikken voor het container transport over 2 multifunctionele containerchassis en een vlakke trailer met twistlocks, waarmee wij ook flatracks met overbreedte en/of overhoogte kunnen transporteren.

Andere transporten

Wij kunnen ook uw trailer-trucking verzorgen.